Сәуірдің 20-сы, «Ас арқау» бағдарламасын көріңіздер

Сәуірдің 20-сы, «Хабар» арнасында «Ас арқау» бағдарламасын көріңіздер.

    Тұрақты айдарымыз – талғам таразысына ірімшіктің қатты түрін тартамыз. Құралай Әбенова әдеттегідей сараптамаға түскен өнім туралы ең қажет мәліметтерімен бөліседі.

    Итальян костюміндегі қазақстандық мазмұн. Тараздағы жүн өңдеу зауыы Аппенин түбегіне жоғары сапалы шүйкеленген жүн жартылай шикізатын экспорттай бастады.

    Арзан әрі пайдалы өсімдік майы кез келген елдің азық-түлік себетінен табылады. Бізің тілшілеріміз осы өнімнің нарығын зерттеген еді.

    Ас-арқаудың ас үйінде әнші Айбар Серкебаев өзінің ас мәзірін ұсынады.